Çalışan Öğrenci Uygulaması Nedir? Ne Demek? Hakkında Kısaca Bilgi

Çalışan Öğrenci Uygulaması nedir? ne nemek? hakkında kısaca bilgi

Üniversite Terimi Olarak Çalışan Öğrenci Uygulaması

Öğrenciler, bir yandan eğitimlerini sürdürürken diğer yandan üniversite içinde çalışma fırsatına sahiptirler. İlgi ve becerileri doğrultusunda, Çalışan öğrenci programına başvuran öğrenciler eğer üniversite içerisinde çalışmak isterlerse, ihtiyaçlar ve uygunlukları ölçüsünde değerlendirilirler.

Üniversite Terimleri Sözlüğü (136)


Bilgiyi Paylaşın: tweet facebook
Çalışan Öğrenci Uygulaması terimi hakkında yorum yazabilirsiniz.
Çalışan Öğrenci Uygulaması terimi hakkındaki yorumlar

Çalışan Öğrenci Uygulaması hakkında henüz yorum yazılmamış. Üstteki formu kullanarak ilk yorumu yazabilirsiniz.

Çalışan Öğrenci Uygulaması ile ilgili benzer terimler:

COOP: Öğrencilerin ikinci sınıftan itibaren, her yıl bir dönemlik süre içinde (8 hafta/dönem) öğrenim gördükleri lisans programı ile ilgili işyerlerindeki faaliyetlere katılmalarını sağlayarak, öğrenim süresinde aldıkları bilgilere dayalı uygulama becerisi kazandırma çalışmalarıdır.

Yabancı Dil: Üniversitelerin Yabancı Diller Yüksekokulu, Fakülte ve Bölümlerin talepleri doğrultusunda farklı saat / hafta programlar halinde dil dersleri açmaktadır. İyi bir mesleki eğitimin yansıra bir / birden fazla yabancı dil becerisi de kazanarak, geleceğin çağdaş birer ferdi olarak toplumda yer almanızı sağlar.

Karakter: Karakter genelde kişilikle karıştırılır fakat kişiliğin bir parçasıdır. Karakter kişiliğin toplumsal ve ahlaki yönüdür. Başka bir deyişle karakter, toplum tarafından kazandırılan ve toplumca olumlu ya da olumsuz olarak değerlendirilen davranışların sürekli hale gelmesidir. Örneğin: Dürüstlük, yalancılık, hırsızlık, misafirperverlik karakter özellikleridir.

Antrasen: Maden kömürü katranının son damıtma ürünüdür.